Pages

Friday, January 16, 2009

aq windu kat.....

emmm......sebenarnya aq malaz nak post nie.....leceh lar.....tp d sebabkan x de keja....ku gagahi kugak....(ceh!!!!)
cam biasa lar idup ku yg membuhsankan nie.......damn!!!!
dah lar new year ku rosak.....apa tak nya....awal2 thn dah kena chicken pox!!!....tp aku reda jak.......(walaupown dlm hati ku nie.....sakit klu nampak cermin....mukaku!!!)
hari nie cam biasa aku buka fs...MS....ym...blog....n aq p sign in kat SN(supernooberz)....ntah apa benda aq main redah jak.....rupanya dlm tu byk budak sapel twu......oooooo......layan je.....
pas tu aku p check plak site PLKN mana tau penempatan for 2nd group dah ada....tp hampe....x da lagi.....lembab lar.....bila jugak nak kuar nie?????
then aku check site airasia plak....tgk2 tiket klu ada murah....tp haram x de yg murah.....nyesal aku x beli hari tu....rm50 jak 26/1 nanti.....nyesal bangat gue!!!!
bila la aku p KK nie?????........aku mau p audition af!!!!!!,.....hahahahaha............
emmm?????........ terpikir plak aq mau tanya ibuku lagi....psal nak amik lesen.....bagus jugak kan..???....klu amik lesen x payah la aq p KK....bukan ada pa2 pown kat sana yg ada aku dikurung kat IKBN tu....hahahahahah.....nanti aku test tanya balik mana la tau.....bole kan????.....doakan jak la.....hehehehehe......

time aku bukak fs td ada plak c baby......teringat plak aku tiba2 time skul.....x sah klu aku jumpa ngan dia aku tak usik.....x pown mesti aku sengaja cari pasal....n then gaduh2 manja.....hahahahaha........bukan dia jak la aku windu.....aku windu kat semua kwn aku.......oooo ma' fren i missed u a lot!!!!!..........biasa la aku kan laki paling kecoh klu kat dlm kelas.....(tp ada time nya la aku havoc!!!).....sebenarnya aku sengaja buat bising kadang2....saja supaya org ingat kat aku....hahahahahaha....kan aku gila glamour ckit....(ckit jak ya!!!!)....utk melepaskan windu ku.....aku cadang nak p skul....jalan2.....tp tunggu la dulu muka ku nie kembali hensem....hahahahaha.........lagipown cg azam dah memanggil aku psal pantun nie........yes!!! skul ku tuan rumah tahun nie......bole la....aku sibukkan diriku nanti.....hhahahahaha......well ini kan wakil sabah last year yg menangis kat perlis tu....hahahaha....(ceh!!! kekwat btol!!!).......

lagi satu aku nak cite nie......hahahahaha.....akhirnya....miss orange....tanya kabar aku time aku bukak ym td hahahahaha.................aku sangka dia x nak kwn ngan "mr. perfect"....nie????....itu gelaran yg dia bg kat aku......lama OOOO.....kami x keep in touch......aku saja malaz nak pujuk.....aku rasa cukup say sorry....ok la.....lantaq dia nak accept or x......tp klu dah nama kwn .....gaduh2 mesti ok balik kan.....hahahahahaha......tulah aku saja x pujuk.....aku tau ending nya mesti camnie......huhuhuhuhuhuhu.................



nie antara org2 yg aku windu sgt......ada 2....3 ....org tu x sgt lar.....tp benci adalah!!!!.....psal sumbunk sgt.....oi!!!! p lar.....ko....

0 comments: