Pages

Monday, February 9, 2009

huhuhuhu.......shopping!!!!

aloooo!!!!!

appy btol hari nie..........hahahahha.....

1st nak p bandar sekadar nak beri borang sspn c es ....(org gagah!!!...puik!)......
n then cadang nak p beli kasut hari nie...........
so.....kami pown p survey kasut......adalah satu nie melekat.....ok....set nanti klu nak balik baru beli...........

then kami jalan2.....p Grace plaza.....jumpa plak..... nas, Ckin, Koko, n adika(tambah berisi.....hehehehe.....bahagia mungkin...hahaha).....

aq sms c Mar....psal Es ckp dia ada d bandar ngan zamilah......aq pown ajak la dia mana tau mau ikut kami p Eastern.....hehehe......rupanya mau......jd set kami jumpa kat depan mpt.....naik bas....aq, es, mar, zam...n s'orang lg pompuan kwn zam maybe......menuju eastern utk menghambur...........hahahaha......

what a suprise!!!!...........aq jmpa cg andi......my primary school teacher....kira cg favourite la.........hahahahaha.......cg nie still sama mcm dulu(mesra).....dia x lupa pown kat aq....hehehehehe.......

aq pown apa lg kat eastern tu shopping lar..........
aq angkut belt n sunglases(rayban)...........



abis tu km pown balik bndr.......aq n es.....p solat .....then p makan kat southern.....kenyang gila!!!............aq bantai tuna epi.......rindunya ngan roti nie.....teringat plak time tuition dulu.........asal rest jak mesti mkn tuna epi....apa tidaknya kedai tu kat bwh class tuition jak....huhuhuhuhu

ok perut dah isi.......nak p beli kasut plak............
adeh!!!!.............damn!.......kedai tu tutup.............
lupa plak hari nie kan cap Goh mei......kedai cina half day jak......
telan liur lah aq nak pkai kasut baru........hahahaha.....
then aq n es pown balik ............(aq balik dgn hampa).........hahahahaha

aDiOs!!!!!!!

0 comments: